Mijn Favoriete Musthaves bij een tweede kindje en wat ik toch ga vervangen

baby musthaves

Tijdens een tweede zwangerschap merk je al gauw dat je niet zoveel hoeft aan te schaffen. Het meeste kan je nog gebruiken van je eerste kindje. Als het ook nog eens hetzelfde geslacht wordt dan heb je al helemaal een groot voordeel. In ons geval is dat dus niet het geval alle kleertjes moeten opnieuw aangeschaft worden maar de meeste spullen kon ik wel her gebruiken. Maar bij Lina kocht ik zoveel roze dat kan ik mijn zoontje niet aandoen, letterlijk en figuurlijk.

Toch zijn er een aantal dingen die ik echt als super must have op mijn lijstje heb staan, deze wil ik graag met jullie delen.

Aller eerst het bedje waar de baby in komt te slapen. Wij hebben allerlei bedjes/ wiegjes uitgeprobeerd met Chicco Next 2 Me Graphite WiegLina omdat zij zo’n moeilijke slaper was maar kwamen toch uit op de Chicco Next2me co sleeper. Een super ideaal bedje wat je zowel als wieg kan gebruiken als vast kan maken aan jou eigen bed. Hij is in hoogte te verstellen en kan echt veel langer mee dan de 6 maanden die zij aangeven. Voor borst voedende moeders ideaal !

 

 

KipKep kennen jullie dit merk? Zij verkopen geweldige producten zo vind ik de “woller” een geweldig product tegen buikkrampjes. De “Feedie” heb ik ook vaak gebruikt, dit is speciaal ontwikkeld voor moeders die borstvoeding geven en is superhandig als je in het openbaar moet voeden. Ook de Napper Luier etui hebben wij gebruikt tot hij versleten was. Deze etui past makkelijk in iedere tas en zo heb je altijd luiers en luierdoekjes bij je. Ja ik ben een ontzettende fan van dit merk en heb wederom alles opnieuw besteld alleen dan in een leuk jongenskleurtje.

☆ KipKep WollerKipKep luieretui Roccy 1KipKep Feedi borstvoedingsdoek Kleur: Minty Mint. Dubbelzijdig te gebruiken: lichtblauw of donkerblauw - pas aan op je kledingstijl van de dag! Materiaal: zacht en luchtig katoen. Gebruik: hang eenvoudig over je schouder. Geef rustig en discreet borstvoeding.

 

De bumbo floorseat is ook echt een product die ik zeker weer ga gebruiken. Dit product is wat mij betreft geweldig enBumbo Floor Seat, Aqua (Discontinued by Manufacturer) Bumbo http://www.amazon.com/dp/B000GX31F2/ref=cm_sw_r_pi_dp_zpcrwb1VJE750 ik had er op iedere verdieping ééntje staan. Erg gemakkelijk als je je baby wilt douchen of in de buurt wilt hebben zitten. Ook als wij bij andere gingen eten hoef je, je niet druk te maken over een kinderstoel want bij dit stoeltje zit ook een blad.

 

 

voedingkettingVoedingsketting van Sabbel&Brabbel. Deze heb ik vaak gedragen, erg makkelijk als je jouw baby even moet afleiden of bezig houden of wanneer je baby ergens op wilt kauwen vooral tijdens de tandjes fase. Ook als je borstvoeding geeft is je baby minder snel afgeleid omdat hij/zij zich met de ketting bezig houdt. Wat ik ook makkelijk vond aan deze ketting was als ik even niks bij de hand had om Lina mee te laten spelen haalde ik mijn ketting gewoon van mijn nek af en gaf ik haar deze. Een ideale musthave als je het mij dus vraagt.

 

Producten die wij aanpassen bij een tweede kindje:

Omdat wij erg veel moeite hadden met het slaap gedeelte tijdens het eerste jaar bijSLEEPYHEAD® DELUXE POD 0-8M Pristine White Lina. Hebben wij besloten daar extra in te investeren. Zo hebben wij puck a baby slaapzakken aangeschaft en een baby nestje van Sleepyhead. De recensies rond om deze twee slaap producten zijn erg positief op het internet, ouders zweren erbij. Er zit een prijskaartje aan maar zoals mijn man zei “als hij nu niet als een koning slaapt weet ik het ook niet meer”.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor aliexpress rugtas luiertasNu wij alles bij ons moeten hebben voor twee kindjes hebben wij besloten geen luiertas aan te schaffen maar een rugtas. Ik kocht er eentje via Aliexpress. Wij hebben gemerkt dat wij de luiertas eigenlijk nooit bij ons hadden. Wij gebruikte toen voornamelijk de Bugaboo organizer die je makkelijk aan je buggy kon bevestigen. Nu hebben wij een nieuwe duo kinderwagen en een organizer is toch net te klein voor de spullen voor twee kinderen. Op vakanties gebruikte wij ook het liefst een rugtas en deze is zo handig je kunt er alles in kwijt.

 

Ook hebben wij Lina niet vaak gedragen in een draagzak, zo af en toe deden wij dat. Nu met een tweede kindje lijkt het ons wel extra handig om dit vaker te gaan gebruiken. Wij zijn er nog niet helemaal over uit welke wij exact willen aanschaffen. Jullie tips?

liefs

*#sabbsworldAD

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.