Raar maar waar, 5 feitjes over mij

sabbsworldsabrina

Het blijft mij verbazen hoe veel mensen het leuk vinden om mijn gezin’s spam/ wereldje te volgen via Sabbsworld wat ik overigens super gezellig vind. Vele van jullie kennen mij niet persoonlijk maar alleen via social media daarom dacht ik misschien is het wel leuk om 5 feitjes over mezelf te vertellen die niemand nog weet, tenzij je mij echt héél goed kent.

 

Vloggen

Ik was nooit echt van plan om van Sabbsworld een Mommyblog te maken. Het was de bedoeling om te beginnen met vloggen. Ik heb toen zelfs alles aangeschaft om ermee te beginnen ook hebben wij weken lang gefilmd. Maar stiekem vond ik die stap toch best eng als kersverse moeder toen van Lina, toen ben ik begonnen met bloggen en daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik dat heb voortgezet.

 

Chineze kalender

Ik heb altijd gedroomd over het krijgen van kinderen. Ik heb altijd gezegd dat ik twee kinderen wou en als ik een voorkeur mag hebben het liefst een meisje en jongen. Op het internet kun je van alles lezen hoe je eventueel invloed kunt hebben op het krijgen van het gewenste geslacht. Ik heb toen vooraf wel een kijkje genomen op de de Chineze kalender. Ach baat het niet schaad het niet dacht ik. Natuurlijk wens je een gezond kindje maar ik was wel die ene vrouw die héél stiekem een voorkeur had. Bij mij klopte de kalender en berekening uiteindelijk wel, toeval?? Tja wie weet.

Hier volgt de berekening die ik had gedaan:

Neem het getal 49. Tel daarbij de maand op waarin de eerste dag van je laatste menstruatie was. De leeftijd die je er af trekt, is de leeftijd die je had op de dag van conceptie. Vervolgens trek je van dit getal één af, dan twee, dan drie, enzovoorts. Doe dit tot je niet meer verder kunt aftrekken. Het getal dat overblijft, zal je dan vertellen of het een jongen of een meisje wordt: is het getal even, dan wordt het een meisje. Bij een oneven getal wordt het een jongen.

Bijvoorbeeld:
49 + 7 = 56 – 23 = 33 – 1 = 32 – 2 = 30 – 3 = 27 – 4 = 23 – 5 = 18 – 6 = 12- 7 = 5

 

Seksuoloog

Ik wou vroeger na de middelbare school seksuoloog worden, mijn moeder vondt dit maar raar beroep en adviseerde mij Sociaal Pedagogisch Medewerker (mbo) te gaan studeren en verder te oriënteren, vervolgens ben ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlener(hbo) gaan doen en ben ik gaan werken met jongeren uit moeilijke gezinssituaties, na 6 jaar dit te hebben gedaan wou ik wat anders buiten de zorg. Ik ben toen gaan werken als accountmanager voor een internationale mode platform hiernaast ben ik de opleiding Management Economie en Rechten gaan studeren waar ik 1 week voor mijn bevalling van Lina voor geslaagd ben. Toch blijf ik het menselijk gedrag erg interessant vinden. Vooral wat de aanleiding is voor gedragingen. Ik kan zo dus ook uren onderzoek doen naar gedragingen en fases van Lina & Mayzin.

Kleurloos voedsel

Op één of ander manier lust ik een hoop wit kleurige producten niet zo lust ik geen kaas, karnemelk, kwark, mayonaise of uberhaubt kleurloze gerechten niet.

Een andere gekke tik van mij is dat ik dood ziek wordt als ik een kikker zie, mijn maag draait dan echt letterlijk om en ik kan of flauwvallen of beginnen met kotsen. Vreselijke vieze beesten vind ik dat. Zelfs als ik een kikker op de televisie zie voel ik me licht in mijn hoofd worden.

 

Ontbijt

Nu we het toch over eten hebben, ik ontbijt het aller aller liefst met warm eten. Ja daar bedoel ik mee de left overs van de vorige dag. Mijn man vindt dit vreselijk hij snapt niet hoe ik dit kan. Soms probeer ik het dan te rekken tot naar de lunch, dan is het wat minder vreemd.

 

Durf jij een gek feitje hieronder in een reactie achter te laten? Ik ben benieuwd, scroll naar beneden en laat een reactie achter.

liefs

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.