Review: Onze duo wagen – Uppa Baby Vista

uppababyvista

Mede dankzij Jamak.nl zijn wij de trotse eigenaren van de Uppa Baby Vista. Tijdens en na mijn zwangerschap kreeg ik al heel veel vraag omtrent deze duo buggy. Ik wou hem een geruime tijd goed hebben getest met twee kinderen om er een goede review over te kunnen schrijven. Wij wilde graag een duo wagen omdat Lina nog geregeld een middagdutje doet en dit gebeurt nog wel eens wanneer wij op pad zijn. Hierdoor kan ze gewoon in de wagen slapen als wij nog buiten de deur zijn. Ook voor vakanties en lange afstanden leek het ons ideaal.

Ik was direct al verliefd op deze wagen toen ik hem zag staan op een event. Het is namelijk een wagen waar de kinderen in de toekomst over elkaar heen zullen kijken of naar elkaar toe, het is maar net hoe je de stoeltjes erop bevestigd. Dat is iets wat voor mij een must moest zijn bij een duo wagen. Ik wou geen wagen waar de éne kind naar de onderkant van het bovenste stoeltje moest kijken of tegen de rug van de voorste zitting.

Dankzij het handige klik systeem kun je de Uppa Baby Vista die trouwens maar 12,5 kilo weegt ook zo weer omtoveren tot een single buggy wanneer je bijvoorbeeld maar met één kind op pad bent. Ook kun je door middel van adapters verschillende merken auto stoeltjes erop bevestigen.

Nu momenteel gebruiken wij de kinderwagen voornamelijk met het zitje boven voor Lina en met de reiswieg eronder voor Mayzin. Nu Mayzin veel slaapt vind ik het niet zo erg dat hij onderop ligt. Deze reiswieg is heel gemakkelijk los te klikken met één hand en de reiswieg is goed gekeurd om er een gehele nacht in te kunnen slapen. Handig mocht je ergens gaan logeren heb je geen camping bedje nodig.

Wat mij direct opviel aan deze wagen was dat hij een goede ventilatie mogelijkheid heeft door de geventileerde kappen en de luchtdoorlatende matras. Tevens kun je de ventilatie rooster ook gebruiken om een kijkje te nemen bij je peuter tijdens het wandelen.

Waar ik ontzettend over te spreken ben is de extreem grote boodschappen mand. Hoe fijn is het dat je niet alles aan alle kanten hoeft vast te hangen maar dat alles gewoon netjes in de mand onder je wagen past. Geloof mij deze boodschappenmand is echt groot en super, super fijn!!!

Voordat Mayzin geboren was had ik een kleine auto een Smart for four, de UppaBaby Vista paste daar toen gewoon in. Dankzij de lichte en makkelijk opvouwbare frame kun je in één beweging je wagen zo opvouwen en het mooie van de UppaBaby Vista is dat je het peuterzitje erop kan laten zitten en zo samen met je wagen kan inklappen. Dat scheelt natuurlijk ook een hoop ruimte.

In onze situatie is een duowagen ideaal. Lina doet zoals ik benoemde nog middagdutjes en als wij dan een dagje weg gaan, kan zij gewoon haar dutje voorzetten vanuit het peuterzitje die je 180 graden kunt kantelen. Met mooie zomerse dagen zoals de afgelopen zomer kun je vanuit de kap een SPF 50+ zonnescherm uittrekken die je kind beschermt tegen UV-stralen maar wat natuurlijk ook fijn wanneer ze slapen.

Ik ben heel erg te spreken over deze wagen een heerlijke wagen waar je zelfs met twee kindjes een snelle boodschap kunt halen in een winkel met smalle en overvolle gangpaden. Je hebt niet het gevoel dat je twee kinderen aan het duwen bent het voelt echt als een wagen voor één kind en dat is fijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en de leren handvatten geven ze een luxe uitstraling als je het mij vraagt.

liefs

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.