Welkom in de wereld van SABBS

Ik ben Sabrina Romijn (27), moeder van een prachtige dochter genaamd Lina Maezah die geboren is op 1 Juni 2016. Ik deel dit geluk samen met mijn lieve man Nabil die ik ontmoet heb in 2011. Samen wonen wij als gezin in Lelystad.

SABBSWORLD een wereldje waar ik als moeder zijnde mij het liefst wil bezig houden met Beauty en Fashion maar make- up loos rondlopen in oversized comfortable kleding de overhand neemt. Waar chocolade en patatje jopie het toch altijd winnen van de healthy maaltijden en dus de strijd tegen de zwangerschapskilo’s eindeloos is. Een wereldje waarin ik benieuwd ben naar de ervaringen van andere moeders en hoe zij het allemaal doen. Laat dus gerust een comment achter, ik lees dit graag terug.

SABBSWORLD een plek waar ik graag mijn passie voor koken, schrijven, filmen en fotograferen met jullie deel.

Mocht jij dit allemaal willen volgen en niks willen missen. Volg mij dan ook op mijn Youtube kanaal, Facebook pagina en Instagram.

 

Liefs,

 

SABBS