24 uurs VLOG voor zakenmeisje.nl

Wie houdt er nou niet van, alles vast te leggen wat je kindje doet. Omdat Lina ook erg van de aandacht en het modeleren houdt zijn wij hier mee door gegaan. Dagelijks ben ik hier mee bezig of thuis of voor leuke opdrachten buitenshuis.

Omdat ik het verhaal die bij de foto’s hoorde erg miste ben ik SABB’S World begonnen. Hier deel ik alles wat mijn leven als huis moeder net iets makkelijker, fijner en leuker maakt. Ik probeer de meeste opdrachten en samenwerkingen voor Lina zelf te regelen, maar ondertussen valt Lina ook onder verschillende modellen bureaus. Twee halve dagen in de week past mijn schoonzusje of moeder op zodat ik mij hier mee bezig kan houden. Ik ben door social media en het bloggen in contact gekomen met zoveel leuke moeders en mensen.

Zo ben ik dus ook in contact gekomen met Naomi van zakenmeisje.nl. Zij vroeg mij om een kijkje te geven hoe een “werkdag” er voor mij uit ziet doormiddel van een 24 uurs vlog. Ik zet “werken” tussen haakjes want Tjah doen wat je leuk vindt voelt voor mij niet als werken.

 

 

Voor meer leuke vlogs van andere zakenmeisjes en vlogs van Naomi zelf abboneer je op haar kanaal.

Doe je ook even een duimpje omhoog of laat je een reactie achter?

 

Liefs

liefs sabbs

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.