Boy vs. Girl – Let’s party

Owwwwwww ik kon niet wachten….Toen de verloskundige mij vertelde dat ze het geslacht bij 16 weken al bekend zou kunnen maken aan ons. Nabil twijfelde nog even of hij het wel wou weten, maar IK niet! Verbaasd met grote starende ogen keek ik hem aan, 9 maanden lang niet weten of ik een zoontje of dochter zou krijgen, niet gericht kunnen shoppen? Alles neutraal houden tijdens de voorbereidingsfase? Huh? Wil je me gek hebben ofzo waren mijn gedachtens op dat moment? Ik wou dat ik het kon maar nee ik ben te nieuwsgierig aangelegd daarvoor. We plande direct een afspraak in op 16 weken en géén dag later.

Natuurlijk waren we ontzettend blij dat ons kleine frummeltje gezond aan het groeien was en dat hij of zij gezond zou blijven was ons grootste wens. Maar ik kon gewoon niet wachten om te horen wat we zouden krijgen. Voor iedereen die mij goed kent weet dat ik als eerst een dochtertje hoopte te krijgen en zo weet iedereen ook dat ik van iedere “bijzondere” gelegenheid een feestje wil maken.

De één vind het te overdreven en houdt ervan om het zo bescheiden mogelijk te houden, ik noem geen namen Nabil! Maar ikke niet, hoe groter, mooier, origineler hoe beter. Helemaal nadat we te horen kregen dat we een dochter zouden krijgen. Het winnen van de euro visie songfestival, champions league, jaar lang gratis shoppen was niet te tippen (denk ik dan) aan het gevoel die ik had toen de verloskundige bekend maakte dat wij een dochter zouden krijgen. Ik was in de zevende hemel en niemand kreeg me naar beneden! Het organiseren van mijn eigen gender reveal stond daarom ook op mijn lijf geschreven. Stiekem was ik al weken van te voren me suf aan het pinnen op Pinterest. Hier het resultaat:

grgirlgr1ballonpinsgame-on

 

Alles was roze blauw aangekleed. Bij binnen komst kon iedereen een team kiezen Boy or Girl ik had knijpertjes gemaakt in de kleuren roze en blauw die je dan op je blouse kon vast knijpen (strikjes en knijpertjes van de action). Lekkere hapjes en drankjes in de aankleding roze en blauw, zelfs de gevulde eieren waren in deze kleur gemaakt door een creatieve vriendin van mij. Midden in de woonkamer hing een grote zwarte ballon deze had ik via het internet ergens besteld, deze was gevuld met roze confetti. Door deze kapot te prikken zouden wij bekend maken wat het geslacht zou worden.taart

 En waar er feest is daar is taart!!! Deze heb ik laten maken door Cake Cuisine uit Lelystad de vulling was in de kleur roze, maar natuurlijk!

 

Na deze dag was ik niet meer te houden, het shoppen kon beginnen! Yeah!

Hoe hebben jullie het geslacht bekend gemaakt? Of had jij wel die super power om het tot de geboorte geheim te houden of liet je het geslacht onbekend? Ik ben erg benieuwd laat het mij weten in een reactie.

 

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.