Ons kindje op het wereld wijde web

Als je een trouwe volger van Sabbsworld bent, is het je vast opgevallen dat wij erg selectief en beschermend waren met het delen van foto’s en beeld materiaal op social media van ons kindje. Dit is een onderwerp waar iedereen een eigen mening over heeft en dat is begrijpelijk. Voor ons was de voornamelijkste reden dat wij niet wilde hebben dat Lina haar foto’s gedeeld zouden worden op persoonlijke facebook pagina’s waar wij niet van wisten wie die volgden. Zelf werd ik geconfronteerd met babyfoto’s op facebook die gedeeld waren door familieleden waar ik me echt voor schaamde, hoe hebben mijn vader en moeder mij als kind er soms zo bij kunnen laten lopen haha. “Jaa jaa die duplo kapsel was toen hip en die geweldige hoge print broeken waren toen in de mode.” Mijn ouders waren gewoon super trots en maakte van alles foto’s in onze kindertijd en deelde dit ook graag met familieleden, want wat waren mijn broertje en ik toch extreem schattig!

Het delen van foto’s gaat tegenwoordig met social media zo snel, dat je op een gegeven moment niet meer weet waar de foto’s allemaal staan.

Lina veranderde met de weken, maanden en wij hadden tal van redenen waarom wij als haar ouders haar privacy vooral de eerste maanden wilde beschermen. Maar laten we eerlijk zijn we leven in 2016 je wilt je grootste trots toch met iedereen delen!? Vooral wij met onze families in het buitenland waarmee we voornamelijk contact behouden via social media.

Ik begon op mijn social media foto’s te posten van Lina maar dit dan zonder haar gezicht, voor mij werd het steeds een groter en tevens leukere uitdaging om haar vast te leggen zonder gezicht. Door de creativiteit die ik hierin kwijt kon en de leuke reacties die wij hierop kregen waren we alweer 5 maanden verder. In de tussen tijd hebben verschillende merken haar foto’s zonder gezicht al op hun kanalen gedeeld, hier waren wij al super trots op.

Ik voelde me ook een beetje hypocriet want ik vind het ook erg leuk om de foto’s van anderen en hun gezinnetje te bekijken. Of zodra er een geweldige foto van mijn neefje online kan ik niet wachten om met hem te pronken door hem te “delen”.

Wij hebben lang na gedacht of wij Lina mee zouden laten doen aan de foto shoot van Prenatal voor hun feestelijke marketing campagne. Lina houdt van de camera, nee maar echt! Ze weet precies wanneer ze moet lachen en waar ze naar moet kijken. Doordat wij merken dat zij die aandacht zelf zo geweldig vind hebben wij haar hier aan mee laten doen.

fotoshoot

Hier is ze dan Lina ons kleine meisje, 4 maandjes oud in de nieuwe collectie van NameIt voor Prenatal. 

webshop-lina-2 webshop-lina

 

“Sorry Lina mama kon het niet laten, haar trots wint het!”

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.