Rock-a-Rebel Special Edition Marble Collectie

Ik wil mijn excuses aanbieden voor het foto spammen op social media de afgelopen dagen. Want wat ben ik enthousiast en super trots op de laatste foto shoot die Lina heeft mogen doen voor het merk Rock-a-Rebel.

Rock-a-Rebel een nieuwe kledinglijn voor kinderen net iets eigenwijzer dan je gewend bent. Voor de mensen die mij al een tijdje volgen, weterockarebel marblen dat ik al helemaal gek ben op de geweldige haar strikken en voet accessoires voor meisjes. Je kon Lina dan ook afgelopen zomer regelmatig spotten met één van deze geweldige musthaves op haar hoofd, gecombineerd met slabber of bib.

Toen Ribana de oprichtster van Rock-a-Rebel Lina vroeg als het gezicht voor haar Special Edition Marble collectie zei ik volmondig JA!

Ribana bedenkt, ontwerpt en maakt de kleding voor Rock-a-Rebel zelf en behalve dat ik een grote supporter ben van het steunen van kleine ondernemers en hun dromen. Straalt de passie, liefde en professionaliteit er vanaf. Al haar producten zijn kwalitatief super zelfs na het wassen en zien er keurig tot in de details uit.

 

Rock-a-Rebel gaat als je het mij vraagt net een stapje verder dan de gebruikelijke kinder collecties. Want Ribana stelde mij een tweede vraag en dat was of ook ik samen met Lina een foto shoot wou doen. Rock-a-Rebel lanceert namelijk ook matching Items voor zowel moeders als vaders met hun kind. Wie wilt dat nou niet, ik was al blij met de matching Vans schoenen die ik heb met Lina maar om nu ook in andere Items te kunnen matchen is natuurlijk super gaaf! Zo kun je nu matching t-shirts, rokken, tassen, speenkoortjes, sloffen en haarbandjes bestellen. Maak MUH gek!!!!!

matchingclothes

De shoot hebben Lina en ik samen mogen doen met mijn collega blogger Romy Koster- Bulo en haar zoontje Noël van 9 maanden. Het was super leuk om de items als eerst te mogen zien en aantrekken. Het waren twee super gezellige dagen op mooie locaties. Als kers op de taart werd de fotoshoot gedaan door Kimberley Muller die bekend staat voor haar prachtige familie shoots zij legt werkelijk waar prachtige verhalen vast op foto. En werden ook nog eens sommige Items gecombineerd met de bekende items van Stuart Label Amsterdam. Ook zo’n top merk wat opgezet is door een Powervrouw/ Mommy Shenna Stuart hierover kun je meer terug lezen op de blog van Romy!

stuartlabel

 

Wil jij nou ook deze geweldige items in de kast van je kleine hangen en in die van jou? Bestellen kan via een PB op de Rock-a-Rebel Facebook/ Instagram.

 

liefs sabbs

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.