Eerste keer naar de Kleuter Bioscoop

Dekentje, popcorn en een Disney film, de perfecte zondagmiddag daar lagen wij met z’n drieën op de bank. Lina kan zo genieten van Disney films waardoor mijn man tegen mij zei “ik kan niet wachten om met Lina naar de bios te gaan”. Ik antwoorden nou dat duurt nog wel eventjes. Want Lina vindt het allemaal wel leuk film kijken maar stilzitten lukt haar niet tot het einde, ze kijkt en soms onder tussen pakt ze hier en daar wat om mee te spelen terwijl wij nog aandachtig naar het scherm staren.

Toen werd ik geattendeerd op Facebook door een vriend van mij dat er ook zoiets bestaat als Kleuterbioscoop. Elk kwartaal wordt er een Bioscoop dagje georganiseerd door Kinepolis om met de allerkleinste een film te komen kijken. Een echte Disney party! Je krijgt een Disney film te zien en tussen de film door treed Mickey Mouse als interactieve host vanaf het doek op om de kinderen te vermaken.

Lina ging samen met haar neefje en vriendinnetjes gezellig naar de Bios in Almere op 28 Januari. Helaas kon papa niet mee omdat hij moest werken maar op 8 april en 27 mei worden er weer edities georganiseerd dus dan zal hij vast van de partij zijn. Samen met mijn vriendinnen en een vriend besloten wij met de kleintjes er heen te gaan in Almere.

Bij binnenkomst zagen ze al de bakken snoep staan, nu ben ik al geen voorstander van snoepjes maar k

ocht voor ieder een Lolly en een bak popcorn, het is uiteindelijk een feestje. Hier waren zij de hele film zoet mee en stiekem at ik zelf van de schepsnoep die wij bij binnenkomst hebben gekocht. Voor de zaal kreeg je een glaasje limonade en alvast je Film Diploma waar je jou kindje haar/ zijn naam op kon laten zetten.

De film duurde 70 minuten. De zaal was prop vol, gelukkig hadden wij onze kaartjes van te voren besteld en hadden wij goede zit plekken helemaal boven aan. Over het algemeen zaten de kids  heel netjes naar het scherm te kijken. Maar op een gegeven moment tijdens de film kregen zij ook de mogelijkheid om mee te dansen en klappen, hierdoor besloten zij om gewoon lekker staand de film af te kijken. Ach ja waarom ook niet. Je zag ook genoeg kinderen die onrustig werden en al helemaal niet stil konden zitten of staan, die besloten gezellig met hun ouders voor het scherm te dansen, spelen en rennen. Fijn dat dat dan ook weer kon.

Ik kreeg van veel Mommy’s op social media de vraag hoe het was en of het een aanrader is. Nou zoals jullie kunnen begrijpen zeker leuk om een keer mee te doen met de kleintjes. Via mijn insta story liet ik die dag ook zien dat het een succes was! Je hoeft je echt niet druk te maken over dat ze niet stil zijn of zitten want de hele zaal maakt er een feestje van. De kids zitten ook niet in een donkere zaal want de lichten blijven gewoon aan. Mocht je kleine het echt vreselijk vinden,  zag ik ook ouders eerder weg gaan, dus die mogelijkheid heb je ook nog altijd.

disneyfilm

Na afloop van de film kregen de kids een goodybag met een Disney tijdschrift en Disney fruitwater. Kosten van de kaartjes waren €8,- per persoon/ kind ik vond dit echt waar voor zijn geld.

Het was een onvergetelijke bioscoopervaring voor onze kleine filmhelden!

 

Liefs, 

Sabb’s

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.