Een brief aan Lina nu je 1,5 jaar oud bent.

Lieve Lina,

Het is 06:30 papa is al naar werk en jij ligt lekker naast mama in het grote bed. Mama is nog moe en sluit haar ogen, jij blijft lief tegen mij aan liggen pakt stiekem mijn telefoon en luisterd naar kinderliedjes. 07:30 ben je het zat je begint mij te roepen, “mami, mami en pakt mijn hoofd vast en begint mij kusjes te geven tot ik mijn ogen open. “mama eten, broodje, theeeeee, af!” Je trekt de dekens van mij af en maakt duidelijk dat wij op moeten staan.

Vandaag is het 1 december je hebt weer een mijlpaal bereikt kleine meid!

Gefeliciteerd Lieve Lina je bent vandaag 1,5 jaar oud en wat zijn wij ontzettend trots op hoe je het doet!

Ik geef je een dikke kus, zing hieper de piep hoera! Jij doet je armen omhoog van blijdschap en wij gaan samen naar beneden om te ontbijten.

Jeejtje, het afgelopen 1,5 jaar is super snel gegaan, klinkt voor de meeste mensen cliché maar het is echt zo. Jij hebt zelfs de tijd een tikkeltje sneller laten gaan omdat jij een meid bent die er overal vroeg bij was. Zo begon je al met 4,5 maand aan vaste voeding, rollen kruipen dat ging ook veelste snel en net na je eerste verjaardag begon je al te lopen. Je bent erg zelfstandig en wilt alles sinds kleinsaf aan al zelf doen. Zo eet je met je eigen bestek en heb je altijd al uit een open beker gedronken. Je bent een hele slimme en vrolijke meid. Je hebt een pittig tempramentje, maarja wat wil je met die marokkaanse/ antilliaanse genen. Je weet heel goed duidelijk te maken wat je wilt en zit volgens mij nu al in de Nee fase net als je grote voorbeeld (neefje) Aeden van 2 jaar.

Je bent een sociaal kind en daar zijn wij allemaal héél erg trots op, wees altijd lief voor je medemens en ik hoop dat je een positieve bijdrage zal mogen leveren in deze maatschappij. Sinds een maandje ga je naar schooltje, omdat het overduidelijk was dat je daar klaar voor bent. Je hebt al vriendinnen en zwaaide mama van de week gewoon uit zonder traan, wat wordt je groot! Daarin tegen moest mama wel stiekem huilen. Wij houden heel veel van elkaar Lina maar Papa is toch wel jouw aller grootste liefde en mama vindt het niet erg om hem met jou te delen, ik geniet ervan om te zien hoeveel lol jullie samen hebben.

Vandaag ben je dan ook met je oma mee om haar een handje te helpen in haar tweedehands buurtwinkeltje “Ons winkeltje”. Je vindt het geweldig om mensen te begroeten en hun een lach te bezorgen, net als je oma dat doet! Voor de spiegel sieraden om doen en posseren vind je het aller leukst. Sinds je vier maanden bent geniet je al van al die aandacht rond om mode en foto’s maken, je bent een geboren model zoals de meeste zeggen. Blijf altijd je dromen volgen en laat niemand je tegen houden of zeggen dat jij iets niet kan of dat iets niet zal lukken. Blijf altijd voor jezelf opkomen en trots op de persoon die jij bent, zoals jouw tweede naam Maezah zegt “zij die met een trots loopje loopt”.

Ik hoop dat jij even veel geniet van onze aanwezigheid in jou leven als wij van die van jou lieve Lina. Mama en papa hopen dat jij je best blijft doen en een echte doorzetter blijft.

Je bent een echte zegening binnen ons gezin, Alhamdoulliah. Over paar maanden zal je een grote zus worden en dan mag je jouw kleine broertje helpen met aankleden, voeden en in badje doen. Dan ben jij niet meer de kleinste in huize Kruma maar wat zal je het goed doen als de grote zus.

Bedankt voor het afgelopen anderhalf jaar, wij houden ziels veel van jou en zullen er altijd voor jou zijn.

liefs sabbs

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.