Een hapje uit Ella’s Kitchen

ellas kitchen

Eén van mijn goede voornemens als toekomstige moeder, was dat ik alle groente en fruithapjes voor mijn kindje zelf zou maken. Dit zodat ik zeker weet dat wat zij binnen krijgt gezond is en er niks aan toegevoegd is. Dit was trouwens wat mijn ouders altijd voor mij en mijn broertje deden toen wij klein waren. Dus voeding uit een potje was voor mij “not done”.

 

Tot Lina de mijlpaal van 6 maanden bereikt had. Na een half jaar alleen maar borstvoeding te hebben gegeven was het nu dan eindelijk tijd voor bijvoeding. Dit heb ik langzaam opgebouwd door zelfgemaakte groente hapjes tot fruithapjes te geven. Tot Lina op een gegeven moment kennis mocht maken met de producten van Ella’s Kitchen!

Wij kregen van POW Comms / Ella’s Kitchen allemaal lekkertjes voor Lina binnen, wat zag het er vrolijk uit!

Ella’s Kitchen is opgericht door een vader die ook wou dat zijn dochter Ella alleen het beste binnen kreeg. Maarja, merken vinden zichzelf allemaal het meeste geschikte en gezonde hapje voor je kleine. Ik was dus erg sceptisch.

 

Ik zat net lekker in de flow van het zelf stomen en prakken van mijn eigen hapjes voor Lina. Deze maakte ik dan vers voor haar op zondag en vulde hiermee de vriezer voor de aankomende week.

 

Maar de leuke uitstraling en uitleg op de Ella’s Kitchen knijpverpakking triggerde mij om het te gaan onderzoeken.

Na het uitgebreid onderzocht te hebben bleken de handige 100% biologische fruit en groente hapjes van Ella’s Kitchen helemaal niet veel te verschillen in voedingswaarde met de hapjes die ik zelf in de keuken voor haar maakte. Sterker nog in sommige fruithapjes leken zelfs minder suikers in te zitten.

De hapjes van Ella’s Kitchen vind ik zelf ook echt lekker! Ik vind het dan ook echt niet erg als Lina de “white one” gemaakt van ananas en koko’s niet helemaal op krijgt, deze restjes maakt mama met alle liefde op hoor. De hapjes van Ella’s Kitchen proeven echt naar fruit en groenten. Ik bedoel daarmee te zeggen, geen gekke te dikke of waterige structuur, aparte zoete bijsmaak of rare nasmaak.

 

Ik was zo verbaasd dat het bijna exact hetzelfde proefde als mijn gemaakte hapjes. Dus besloot het Lina te laten proeven. Dit deed ik door steeds een beetje op een lepeltje te knijpen en het haar te geven. Maar Lina was na de eerste hap al helemaal verkocht. Ze vond het zó lekker dat toen ik Lina voor de grap het knijpzakje gaf ze begon te zuigen aan het tuitje. Tot nu toe heeft Lina nergens aan willen zuigen, geen speen of fles. Niks dan behalve aan de borst.

 

Voor mij was het dus direct duidelijk dat Ella’s Kitchen vanaf nu dus ook voor de afwisseling in Sabb’s Kitchen zou belanden. Naast de handige fruit en groente knijpzakjes hebben zij ook snacks, ontbijtpap en een kookboek vol recepten. Ella’s Kitchen producten kun je al gebruiken voor je kind vanaf 4+ maanden.

Ik kan niet wachten om het komend jaar het assortiment van Ella’s Kitchen samen met Lina te mogen ontdekken. Want wat hebben zij een fantastische variatie voor kinderen om kennis te mogen maken met vast voeding.

 

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.