Wat is er gebeurd met SABB’S SALON ?

sabbsworld sabbssalon

 

Sommige van jullie kennen mij van SABB’S SALON. Een klein salonnetje wat ik in 2015 aan huis was begonnen. Hier deed ik voornamelijk hobbymatig Bodywrap behandelingen wat op een gegeven moment qua groei uit de hand liep. Dit was een periode waar ik kennis maakte met het zelf inplannen wanneer je werkt en de vrijheid erom heen.

Echter merkte ik dat er al gauw een vast patroon (noem het een sleur) in kwam, de behandelingen waren hetzelfde en de gesprekken vooraf en tijdens ook.

“werken die bodywraps echt?” …. “Ja, ze werken echt”…. “Ja maar hoe werkt het dan”… en dan een mega uitgebreide uitleg om vervolgens te horen dat ze toch sceptisch zijn.

Het enige wat ik er echt leuk aan vond waren de tevreden klanten in de salon zelf. Het mega resultaat en de blije gezichten.

Ik begon mijn salon te promoten via vlogs en filmpjes op mijn facebookpagina. Het stukje marketing om SABB’S SALON heen vond ik op één of ander manier vele malen leuker om te doen. Het netwerken, naar beurzen gaan de promoties, maar vooral alle positieve reacties en de groei. Ja dat was meer mijn ding!

Ik heb de bodywraps zelf niet opgegeven, het is gewoon een fantastisch product die men nog steeds bij mij zou kunnen afnemen. Echter heb ik mijn salon aan huis wel gesloten!

2016 een hectische jaar, het jaar waar in ik trouwde, zwanger raakte, afstudeerde en verhuisde. Het jaar waarin ik besloot te stoppen met SABB’S SALON en mij volledig te gaan focussen op mijn nieuwe hoofdrollen als vrouw & moeder.

 

 

Het idee om te gaan vloggen / bloggen heeft mij echter in dit jaar continue achtervolgd. Vooral omdat ik zwanger was en mijn hoofd overspoelde van verschillende vlog/ blog ideeën. Toch vond ik het

heel erg eng omdat ik een stuk privacy zou moeten inleveren, juist op een moment waar alles zelf nieuw voor mij was. Ik besloot ermee te wachten en volop van mijn eerste zwangerschap te genieten samen met mijn man.

Mijn ouders deden mij voor mijn babyshower een vlog camera cadeau, ook kreeg ik een laptop! Zij vonden dat ik mijn passie moest gaan volgen en mij meer moest gaan bezig houden met het vloggen, bloggen en mijn social media kanalen.

2017 dit wordt het jaar waar ik dan na veel getwijfel mijn passie ga volgen en met jullie alles ga delen wat op dit moment in mijn wereldje afspeelt en waar ik vrolijk van wordt.

Welkom in SABB’S WORLD!

 

Vergeet niet dit artikel te liken door een duimpje omhoog te klikken hieronder!

 

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.