Huisje, boompje, baby!

De titel kreeg zijn vorm in Oktober 2015.  Na 4 jaar samen te zijn met de liefde van mijn leven, deelde ik hem op 1 Oktober 2015 mede (nadat ik dit fotolijstje in elkaar had geflanst) dat wij Papa & Mama zouden worden.

Onwerkelijk, want wij hadden niet verwacht dat het zo snel zou lukken om het zo maar te zeggen. We zouden de maand erop verhuizen van ons vertrouwde 3 kamer appartementje naar een 6 kamer ééngezinswoning. Ik hoor het Nabil nog zeggen “wauw, nu gaat er een drukke periode aankomen dushi”.

Niks was minder waar, het waren drukke hectische weken maar wat hebben wij genoten van die maanden dat de zwangerschap ons kleine maar toch ook grote geheimpje was. Wij hebben er bewust voor gekozen om het onze familie pas te vertellen na 12 weken! Voor mij een hele opgave, want leuk nieuws kan ik nooit voor me houden. Vooral niet voor mijn beste vriendin Kim en mijn moeder! Je kent het wel ik ben die “Ik moet je wat vertellen maar je mag het aan niemand vertellen” persoon en jou dan op je hele stamboom laat zweren en je bijna je huig laat uit tuffen tussen je vingers door. Zodat ik zeker weet dat je het voor jezelf houdt!

Maar ik had het Nabil beloofd. Dit was tenslotte een nieuw hoofdstuk voor ons en die had ik niet willen beginnen door ons geheimpje te verklappen! Wij zouden het mooie nieuws pas vertellen nadat we helemaal gesetteld zouden zijn in onze nieuwe woning en we zeker wisten dat ons babytje gezond zou zijn.

Gelukkig had ik de eerste weken weinig last van zwangerschapskwaaltjes, behalve dan af en toe misselijk van de Ow zo vroege treinreis die ik moest maken richting Schiphol, waar ik toen der tijd werkte ik als Passagiers assistente.

Maar ons huisje was al snel af en 12 weken waren voorbij. Ik had al een flinke babybump we besloten om het onze families te vertellen.

Ik bakte deze cupcakes om het speciale bericht te vertellen.

Mijn creabea momentjes zaten erop, het nieuws was naar buiten. Voor mij een last van mijn schouders, eindelijk kon ik ons geluk met iedereeen delen. Het genieten kon nu echt beginnen.

 

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.