Baby Blue Baby shower

babyshower

Het was een zonnige zondag ochtend en Nabil kwam met het leuke idee om gezellig met Lina te gaan wandelen. We besloten naar Stichting AAP in Almere te gaan. Wij hebben daar toen heerlijk gewandeld in de omgeving en naar aapjes gekeken. Hierna wou ik toch nog even langs Prenatal aangezien wij in Lelystad geen prenatal hebben. Hier wisten wij een mooi “coming home pakje” te scoren, het pakje waarin hij zal reizen van het ziekenhuis naar huis. Zomaar bedenk ik hier een naam voor haha. In ieder geval het was al klokslag 13:30 en Lina begon al aardig moe te worden, mooi tijdstip om naar huis te gaan om een middag dutje toe doen.

Hier werd ik verrast door mijn vriendinnen en familie. Ik liep namelijk binnen op mijn eigen baby shower. Alles was prachtig baby blauw versierd en het was een select groepje precies zoals ik het wou. Mijn schoonzusje en beste vriendin Kim hebben mij echt verrast. Ik had namelijk deze hele zwangerschap niks gehoord over een baby shower, zelf begreep ik dat mensen het soms overbodig vinden om voor een tweede kind een baby shower te houden. Ik daarin tegen hou gewoon van feestjes dus ik vier het liefst elk mijlpaal met gezelschap en taart. Stiekem van binnen hoopte ik dus heel erg dat ik een tweede baby shower zou krijgen.

Daarin tegen hou ik niet van babyshower spelletjes, dus aangezien het spel 30sec zo’n groot succes was op mijn verjaardag besloten wij  dit spel wederom te spelen.

Uiteindelijk was het een prachtige dag, met een hoop lekkers, een prachtige babyshower taart waarvan de vulling gemaakt was van Redvelvet met Oreo My FAVO combi, van één van mijn favoriete taartenmakers Cakes Cuisine uit Lelystad! Haar taarten zijn niet alleen prachtig maar de smaak is gewoon weg altijd heerlijk en luchtig.

Ik ben vreselijk verwend want kreeg van iedereen een cadeaubon, wat misschien ook wel logisch is. Bij een tweede heb je gewoon weg veel minder nodig, dus ik vond dit heel slim bedacht. Nu kon ik zelf heerlijk shoppen en de dingen halen die ik echt nog nodig heb.

Ik merk dat ik nog steeds aan het nagenieten ben van deze dag. Heel spannend allemaal want nu komt het echt héél dichtbij. De volgende mijlpaal is mijn verlof van werk en dan is het gewoon weg aftellen tot hij er is.

babyshower

Ik wil nogmaals mijn lieve vriendin Kim en schoonzusje Serenthia bedanken voor het organiseren van deze bijzondere dag! No worries Girls, voor nu is dit zeker weten mijn laatste baby shower geweest hahaha Love you! Natuurlijk wil ik ook al mijn lieve andere vriendinnen & familie, broertje, ouders en man bedanken voor deze bijzondere dag.

 

 

 

 

 

 

 

liefs

Misschien vind je dit artikel ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.